Blogcreatie Service – Gratis Blog Installatie

Laat je blog gratis installeren

De gratis Blogcreatie service neemt het installeren en opzetten van een blog volledig uit handen.

Blogcreatie zorgt voor het opzetten van je WordPress website, de hosting, een email adres, plugins en het instellen van een theme. Zo vermijd je alle technische moeilijkheden en kun je direct starten met het schrijven van blog artikelen.

Gratis blog installatie service

Met deze service zorg ik voor een kant en klaar opgezet blog. Ik regel de complete WordPress installatie, instellingen bij de hosting, installatie van belangrijke plugins en installeer een theme. Alles wordt voor je geregeld, zodat je veel tijd bespaart en direct kunt starten met bloggen.

Geen zin om zelf WordPress te installeren? Blogcreatie helpt! Al meer dan 300+ startende bloggers en ondernemers hebben gebruik gemaakt van de Blogcreatie service! Ben jij de volgende?

Kan ik een eigen domeinnaam kiezen?

Ja! Je kiest zelf een eigen domeinnaam. Welke naam dit wordt is geheel aan jou. Als je hierbij hulp nodig hebt, dan help ik graag.

Ook maak ik een eigen e-mail adres aan. Standaard maak ik een adres aan beginnend met info (bijv. info@jouwblognaam.nl). Liever een ander e-mail adres? Dan is dat ook mogelijk!

Kan ik een WordPress theme kiezen?

Ja, dat is mogelijk. Bij deze gratis service installeer ik een WordPress theme. Wil je een ander theme, dan installeer ik het andere theme, of kan een aantal andere opties aanraden.

Je blog wordt zo opgezet dat je zonder kennis van coderen zelf lettertypes, kleuren en de stijl kunt aanpassen.

Van wie is het blog als je gebruik maakt van de Blogcreatie service?

Helemaal van jou! Het volledige blog, je domeinnaam, de artikelen en het WordPress theme zijn jouw eigendom. Ik zorg er alleen voor dat alles op de juiste manier is opgezet.

Wanneer is het blog klaar?

De standaard tijd die je moet rekenen voor het opzetten van het blog is 2 werkdagen.

Hoe laat ik mijn blog voor €0 opzetten?

Deze service geldt alleen als je voor onze webhosting partner (Siteground) kiest. Via Blogcreatie krijg je webhosting, gratis SSL beveiliging en gratis email, voor slechts €3,95 per maand!

Volg de volgende stappen:

1. Eerste stap: klik op deze link om webhosting af te sluiten.

Problemen met het kiezen van een domeinnaam? Ga naar contact, of stuur een mail naar info@blogcreatie.nl.

2. Kopieer de onderstaande tekst, voeg de ontbrekende gegevens toe en mail dit naar info@blogcreatie.nl

Hallo Jacob,

Graag wil ik gebruik maken van de gratis Blogcreatie Service. Regel voor mij de volledige installatie en WordPress setup. Ik heb me al bij Siteground aangemeld met de volgende gegevens:

  • Voornaam: [………………….]
  • Achternaam: [……………….]
  • e-mail adres: [………………]
  • Domeinnaam: [……………..]

 

Heb je nog vragen of speciale wensen waar ik rekening mee moet houden? Geef dit dan ook aan in de e-mail. Na het sturen van je e-mail neem ik contact met je op.

** Let op! De Blogcreatie service is alleen geldig als je een webhosting pakket afsluit via onze website link. Kies je een andere aanbieder, dan is deze service niet geldig!