Blogcreatie Service – Gratis Blog Installatie

Laat je blog gratis installeren

De gratis Blogcreatie Service neemt het installeren van een website of blog volledig uit handen.

Vermijd alle technische moeilijkheden, want het opzetten van een blog is niet wat je dagelijks doet.

Dit is wat Blogcreatie regelt:

  • Het instellen van de webhosting;
  • Installeren van WordPress software;
  • Installeren noodzakelijke plugins;
  • Theme installatie;
  • Aanmaken van een e-mail adres.

Met de installatie service ontvang je een kant en klaar blog of website. Van complete WordPress installatie tot aan het installeren van belangrijke plugins. Wij regelen het! Zo kun jij snel en op de juiste manier van start.

Blogcreatie helpt! Al meer dan 300+ startende bloggers en ondernemers zijn je voorgegaan. Ben jij de volgende?

 

Een gratis blog installatie, hoe is dat mogelijk?

Deze service is gratis. Blogcreatie ontvangt een kleine vergoeding voor iedereen die via onze partner link webhosting afsluit bij Siteground. Jij betaalt geen cent extra. Siteground betaalt mij deze service voor het aanraden van het bedrijf.

Het is een win-win situatie. Jij ontvangt de gratis blog installatie service op betrouwbare webshosting. En ik ontvang een kleine vergoeding van het webhostingbedrijf omdat deze een nieuwe klant heeft.

Kan ik zelf een domeinnaam kiezen?

Ja! Je kiest zelf een domeinnaam. Welke naam dit wordt is geheel aan jou. Als hierbij hulp nodig is, laat het dan vooral weten.

Bij de installatie service is ook een gratis e-mail adres inbegrepen. Standaard maak ik een adres aan beginnend met info (bijv. info@jewebsitenaam.nl). Liever een ander e-mail adres? Ook dat is mogelijk.

Kan ik een WordPress theme kiezen?

Ja, dat is mogelijk. Deze gratis service installeert een door ons gekozen WordPress theme. Liever een ander theme, geef dit dan aan. Ook kan Blogcreatie een aantal theme opties aanraden.

Je blog wordt zo opgezet dat je zonder kennis van coderen zelf lettertypes, kleuren en de stijl kunt aanpassen.

Van wie is het blog als je gebruik maakt van deze service?

Helemaal van jou! De volledige website, het domeinnaam, de artikelen en het WordPress theme zijn jouw eigendom. Blogcreatie zorgt er alleen voor dat alles op de juiste manier is opgezet.

Wanneer is het blog klaar?

Het is binnen 1-2 werkdagen opgezet. Zodra het klaar is stuur ik de WordPress inloggegevens van je blog.

Na de installatie verwijder ik alle inloggegevens. Daarnaast kun je de inloggegevens eenvoudig aanpassen, zodat Blogcreatie geen toegang meer heeft.

Hoe laat ik mijn blog voor €0 opzetten?

Deze service geldt alleen als je via Blogcreatie voor onze webhosting partner (Siteground) kiest. Siteground is snel, betrouwbaar en één van de goedkoopste webhosting partijen die er is.

Voordelen van deze webhosting zijn onder andere: gratis mail adressen, dagelijkse backups, gratis SSL website beveiliging, 24/7 support. Start bij Siteground voor slechts €3,95 per maand!

Volg de volgende stappen:

1. Eerste stap: klik op deze link om webhosting af te sluiten.

Problemen met het kiezen van een domeinnaam? Ga naar contact, of stuur een mail naar info@blogcreatie.nl.

2. Vul het onderstaande formulier volledig in.

 

Heb je nog vragen of speciale wensen waar ik rekening mee moet houden? Geef dit dan ook aan in het formulier. Na het versturen van het formulier neem ik snel (binnen 24 uur) contact met je op.

** Let op! De Blogcreatie service is alleen geldig als je een webhosting pakket afsluit via onze website link. Kies je een andere aanbieder, dan is deze service niet geldig!