Disclaimer

Door mijn blog te bezoeken en het lezen van artikelen stem je in met deze disclaimer. De disclaimer is van toepassing op alle artikelen en pagina’s op Blogcreatie.nl.

De teksten op dit blog zijn geschreven door en eigendom van Jacob Holwerda, eigenaar van Blogcreatie.nl. Hetzelfde geldt voor mijn foto’s en video’s, die net als mijn teksten auteursrechtelijk zijn beschermd.

Het kopiëren van tekst of foto’s is alleen toegestaan voor persoonlijk gebruik en voor informatieve doeleinden. Een vermelding naar de bron (Blogcreatie.nl) met een klikbare link naar deze website is daarbij vereist.

Commercieel gebruik is niet toegestaan zonder nadrukkelijke toestemming. Of hier moet vooraf expliciet door Jacob Holwerda toestemming voor zijn gegeven.

Op Blogcreatie.nl staan artikelen met affiliate links. Het klikken op een affiliate link kost jou niets. Ik kan een commissie krijgen van de bedrijven, waar jij besluit iets te bestellen. Alle producten die ik aanraad gebruik ik zelf en/of zijn naar mijn mening van toegevoegde waarde voor mijn lezers.