Over Blogcreatie

Wil je een eigen blog starten? Heb je moeite om bezoekers op je blog te krijgen? Of lukt het niet met bloggen geld te verdienen? 

Is het antwoord op één van deze vragen JA? Dan ben je bij Blogcreatie op de juiste plek!

Een blog beginnen

Ik hoor van veel mensen dat ze een blog willen beginnen, alleen durven of doen ze het niet. Er is online een overload aan informatie. Zelfs zoveel, dat veel niet weten waar te beginnen.

Met de juiste begeleiding kan iedereen een blog beginnen, zonder dat hiervoor technische kennis nodig is. Via Blogcreatie ga ik jou daarbij begeleiden.

Een blog met meer bezoekers en inkomsten

Steek je veel tijd in je prachtige blog, zonder dat dit het gewenste resultaat heeft? Ik weet precies hoe het voelt. Er zijn genoeg momenten geweest waarbij ik aan mezelf heb getwijfeld. Niets werkte, terwijl het bij anderen zo makkelijk leek te gaan.

Geloof me, toen ik begon met bloggen wist ik niets. Maar ik bleef volhouden en gaf niet op. Ging door met ontdekken en ontwikkelde mezelf. Met resultaat! Ik verdien nu iedere dag met mijn blogs via affiliate marketing en advertenties.

Als je wilt stoppen, bedenk dan dat er in een paar maanden veel kan veranderen. Ik ga je helpen!

Als blogger heb je bezoekers en een strategie nodig om geld te verdienen. Zonder bezoekers, geen inkomsten. Met de tips en adviezen op Blogcreatie, verander je jouw geliefde blog op een manier die zorgt dat je jouw doelen kunt bereiken.

Over mij

Ik ben Jacob Holwerda, eigenaar van Blogcreatie! Mijn grootste passie is online marketing en daarnaast ben ik een echte voetballiefhebber.

Met de kennis die ik over bloggen en online marketing op heb gedaan, kan ik websites maken en hier zelfs geld mee verdienen.

Hoe ik dit doe? Het enige wat écht nodig is, is een blog en het investeren van tijd. Op deze website vind je alle informatie om zelf ook een blog te beginnen.

Het doel van de website Blogcreatie is om bloggen voor iedereen toegankelijk te maken. Hopelijk kan ik jou inspireren en stimuleren om zo snel mogelijk een eigen online business te starten.

Hulp nodig bij het starten?

Wil je een blog beginnen, maar vind je het het moeilijk om te beginnen? Schrijf je dan in voor de Gratis 7-daagse e-mail Cursus: Start een Succesvol Blog van Blogcreatie. Hier leer je stap-voor-stap hoe je op de juiste manier een blog opzet.

Heb je een vraag over bloggen of moeite om je online business van de grond te krijgen? Laat het me weten. Ik kom graag met je in contact!

Groeten,
Jacob